Gevel close up

Bouwupdate

Het is alweer een tijd geleden dat ik een update op mijn blog heb gepost. We hebben niet stilgestaan, wel lopen de dingen trager dan gehoopt (maar dat is volgens mij eerder regel dan uitzondering bij bouw projecten). Hierbij in de vorm van korte video updates een kleine kijk in de verbouwing.

Bouwupdate #1: Een virtuele Tiny House Tour

In deze update geef ik een kleine virtuele house tour en laat ik de dingetjes zien waar we in de tussentijd mee bezig zijn geweest.

Bouwupdate #2: Een kleine tegenvaller

Soms zit het mee en soms zit het tegen. In dit geval zat het even tegen. We waren lekker bezig met het raggelwerk en isolatie, maar we kwamen er (te laat) achter dat we de verkeerde isolatie hadden gebruikt. Het moest er allemaal weer af.

Bouwupdate #3: Het dak afwerken

We hebben een bouwsteiger om te werken aan het dak en om de gevel af te werken. We hebben de steiger voor twee weken en hopen een heel eind te komen in die twee weken.

Bouwupdate #4: Het zwarthout zit er op!

Twee weken met de bouwsteiger zijn voorbij gevlogen, het ziet er waanzinnig uit, maar de voortgang loopt gestaag. Het raggelwerk netjes op de container krijgen kost toch iets meer tijd dan we hadden gedacht.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

2 reacties op “Bouwupdate”

  1. Hans avatar
    Hans

    Super gaaf Chris en wat een enorme ruimte voor een Tiny, droom woning! Leuk om jou en de bouw zo te kunnen volgen.

  2. Chris Bakker avatar

    Dankje Hans 😀 En leuk dat je me nog steeds zo op de voet volgt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *